Gianina din „Las Fierbinți”, superbă pe Instagram! Anca Dumitra a primit numai laude de la fani

Născută pe 31 august 1987, în Craiova, Anca Dumitra a devenit în ultimii ani una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră.

Tânăra, care îi dă viață Gianinei în serialul „Las Fierbinți”, are milioane de fani în toată țara, iar fotografiile pe care le postează în mediul online primesc de fiecare dată mii sau chiar zeci de mii de like-uri din partea internauților.

Zilele trecute, Anca Dumitra și-a surprins fanii cu un story pe Instagram în care apărea alături de actrița Diana Roman și în care ambele vedete purtau rochii transparente. Pe lângă imaginea de la story, Gianina din „Las Fierbinți” a postat și în feed o fotografie în care apare singură, având trupul acoperit cu aceeași rochie.

https://www.instagram.com/ancadumitra/?utm_source=ig_embed&ig_mid=B47B5C42-ECA7-4BE8-8F42-113DD914F0EA

Ești superbă”, „Ești foarte frumoasă”, „Îți e frig”, „Nimeni n-a observat iconița de pe perete” și „Cred că este cea mai frumoasă poză a ta” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Diana Roman a postat, la rândul ei, pe contul personal de Instagram, un set de imagini în care apare alături de Anca Dumitra, fotografiile adunând mii de like-uri.

https://www.instagram.com/diana3roman/?utm_source=ig_embed&ig_mid=B47B5C42-ECA7-4BE8-8F42-113DD914F0EA

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *