GIGI BECALI, OPRIT DE POLIȚIE ÎN CENTRUL CAPITALEI. A FOST NEVOIE DE TREI AGENȚI SĂ…

Patronul de la FCSB circulă destul de des prin oraș în această perioadă, chiar dacă ordonanțele militare recomandă limitarea la minimum a deplasărilor.

Drept urmare, Gigi Becali este pus, din când în când, în situația de a da explicații oamenilor legii.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când nu mai puțin de trei agenți l-au tras pe dreapta, în trafic, pe milionar și i-au „înconjurat” Bentleyul de 250.000 de euro. 

Cu câteva zile înainte de Paște, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Gigi Becali în timp ce pleca de la „Palat”, la volanul Bentley-ului de 250.000 €. Nici nu a părăsit bine patronul de la FCSB adresa din zona Victoriei că a fost nevoit să facă un mic ”popas”, în drumul său spre casă.

La Piaţa Charles de Gaulle, latifundiarul din Pipera a fost oprit de un echipaj de la Rutieră. Din câte se pare, oamenii legii au vrut să verifice dacă Gigi Becali are declarația ”la purtător”, așa cum prevede ordonanța militară.

Nu mai puțin de trei agenți s-au implicat în „operațiune”, înconjurând strategic Bentley-ul. După ce a discutat cu polițiștii și le-a prezentat documentele cerute, multimilionarul a fost lăsat să își continue drumul către locuința din Pipera.

Gigi Becali, dezvăluiri despre discuția purtată cu polițiștii care l-au prins fără declarație pe propria răspundere

Recent, Gigi Becali a ieșit iarăși din casă pentru a-și rezolva niște treburi. Afaceristul a fost tras pe dreapta de către polișitși, iar, când aceștia i-au cerut declarația pe propria răspundere, Gigi Becali, în stilu-i caracteristic, a motivat absența documentului.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă.

Cum să îi spui lui Gigi Becali: Unde te duci?. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Și-a riscat permisul de conducere!

Din câte se pare, atunci când are afaceri importante de rezolvat sau poate că trebuie să discute despre problemele presante de la FCSB, milionarul nu ia în seamă anumite reguli. Așa s-a întâmplat recent, când Gigi Becali nu a ținut cont că se află la volan și a pus telefonul la ureche.

Gestul  putea să-l coste extrem de scump, dacă prin zonă s-ar fi aflat vreun polițist vigilent. Și asta pentru că noul cod rutier vine cu o amendă dură pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc.

Cei care sunt prinși de poliție în timp ce folosesc telefonul mobil riscă să rămână fără permisul de conducere vreme de o lună, pot fi sancționați cu 9-20 de puncte și plătesc o amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *