GINA PISTOL A NĂSCUT! IMAGINILE CU SMILEY SPUN TOTUL! CÂNTĂREȚUL LE-A FĂCUT O SURPRIZĂ FETELOR LUI

Gina Pistol se pare că ar fi născut în urmă cu scurt timp sau, cel puțin, urmează să se întâmple. Smiley a fost surprins, în urmă cu scurt timp,  în apropiere de un spital cu două buchete de flori în mână.

Smiley a fost fotografiat în timp ce cumpăra două buchete mari de flori, de la o florărie aflată în apropiere de spitalul Sanador, în zona Victoriei.

Cel mai probabil, Gina este pe punctul de o aduce pe lume pe fetița lor, dat fiind faptul că, dintr-un moment în altul, cuplul aștepta ca marele eveniment să aibă loc. 

Gina și Smiley au pregătit totul pentru venirea pe lume a fetiței lor

Gina Pistol și Smiley au pregătit dormitorul bebelușei. Ei au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz-pudră. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din încăpere.

Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta Antenei 1 într-o filmare postată pe social media de curând.

Admin