Halucinant! O femeie din Iasi a murit dupa o partida de amor! Ce i-a introdus barbatul in zona intima

Halucinant! O femeie din Iasi a murit dupa o partida de amor! Ce i-a introdus barbatul in zona intima

O femeie de 55 de ani din judetul Iasi a murit dupa o partida de amor. Barbatul cu care a intretinut relatii sexuale i-a introdus un obiect in zona intima.

Cei doi au intretinut relatii sexuale dupa ce au consumat bauturi alcoolice. Barbatul i-a introdus femeii un obiect de metal in zona intima. Femeia a suferit o hemoragie puternica si a murit. Acum partenerul ei de amor este cercetat pentru omor si risca ani grei de inchisoare.

Potrivit vecinilor femeii, aceasta era vaduva de trei ani. Ea intretinea constant relatii sexuale cu barbatul in cauza. Aflati sub influenta alcoolului, cei doi au folosit un obiect dur care i-a provocat femeii hemoragia puternica ce a dus la deces.

Se mai ducea la el la muncă, îl ajuta. A luat salariu în ziua aceea și a băut bine, era băută. S-a dus la omu’ asta, dar nu știu de ce, ce să facă. Nu știu ce i-a făcut, de ce a dezbrăcat-o”, a povestit un vecin, citat de stirileprotv.ro.

„Știam că se duce mereu la el, mai mulgea caprele, ajuta la curățenie. Au găsit-o moartă și dezbrăcată până la jumătate, dar nu știu ce s-a întâmplat între ei. A venit poliția. Nu cred că i-ar fi făcut bărbatul rău. Nu e om rău”, a povestit si o vecina.

Cei din localitate sunt socati de ce s-a intamplat. Ei au cuvinte de lauda la adresa barbatului. „L-am cunoscut, era băiat bun și muncitor”, a declarat cineva.

Barbatul a fost retinut si audiat in cazul decesului femeii. Autoritatile il cerceteaza in prezent in libertate, sub control judiciar, pentru 30 de zile.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.