Horia Moculescu a fost transportat de urgență la spital!

Celebrul compozitor Horia Moculescu a fost transportat la spital, după ce a acuzat simptome speficice coronavirusului

Horia Moculescu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, fiind suspect de coronavirus. Celebrul compozitor are simptome specifice virusului, astfel că a fost transportat la unitatea medicală pentru a fi testat. Rezultatele vor ajunge în cursul zilei de astăzi.

Horia Moculescu are 83 de ani și a ajuns pe mâinile medicilor cu stări de rău și febră.

De când a început pandemia, artistul a stat numai în casă. Îngrijorător este că vestitul compozitor mai are și o boală pulmonară, cu care se confruntă de o bună perioadă.

“Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, potrivit Spynews.ro.

Horia Moculescu s-a născut pe data de 18 martie 1937, în Râmnicu-Vâlcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, moderator și creator de programe TV.

Este membru al Uniunii Compozitorilor din România. A compus aproximativ 500 melodii și a luat peste 200 premii. A fost, între altele, realizatorul emisiunii de televiziune “Atenție, se cântă!”, la TVR 2.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *