Horoscop 27 februarie 2021

S-avem curaj să-ncepem lucruri noi care să ne ducă spre succes şi o să mai şi primim ajutor din partea celor care cred în noi.

Chiar dacă crezi că nu te vei acomoda cum trebuie, ai mai multă adaptabilitate decât îți dai seama.

Vibraţia zilei este 9 şi o să putem atinge nişte performante.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 BERBEC

Se poate să primiţi un cadou, poate sărbătoriţi ceva, sau o fi o mică atenţie din partea cuiva care vă-ndragește. Un câştig, o sumă de bani, o aprobare, că puteţi lucra la ceva care va place, şi o să vă bucuraţi de nişte facilităţi şi n-o să fie puţin lucru.

Sunteţi mulțumiţi de carieră? Dacă nu, începeți prin a face un plan. Există pași specifici pe care îi puteți urma pentru a profita de oportunitățile disponibile. Poate ar trebui chiar să cereți sfaturi unui consilier în carieră. Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât meritați. Vedeți ce puteți găsi și mergeți spre un viitor exact aşa cum vă imaginaţi. Este o perioadă benefică pentru schimbările pe plan profesional.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 TAUR
O să vă puteţi asocia numele, imginea cu ale altcuiva şi să faceţi o afacere care să v-aducă profit. Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi dacă n-aveţi voi niciun astfel de gând o să vină altcineva cu ideea, ca să exploraţi spaţii noi sub bagheta lui Uranus.

Nu trebuie să vă temeți de schimbările care vor avea loc. Chiar dacă crezi că nu te vei acomoda cum trebuie, ai mai multă adaptabilitate decât îți dai seama. Fără schimbare, viața ar deveni doar rutină. În caz contrar, nu ar trece mult până ai deveni nemulțumit și plictisit de aceleași lucruri vechi. Încercați să vedeți schimbarea ca pe o aventură. Ai încredere în versatilitatea ta.

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Se poate să primiţi ok-ul pentru un post, o funcţie, o schimbare pe care-aţi cerut-o şefilor şi o să se-mplinească. O să faceţi monetarul să vedeţi ce bani aţi strâns şi ce puteţi cumpăra cu ei şi-i întrebaţi şi pe ai voştri, şi-n funcţie de priorităţi alegeţi.

De ceva vreme începeţi să credeţi din ce în ce mai mult în existenţa viselor premonitorii, aşa că o să aveţi tendinţa de a pune accentul mai mult pe intuiţie în loc să vă concentraţi pe argumentele bazate pe logică. Nu trebuie să vă pierdeţi însă din vedere scopurile. Chiar dacă o să vă fie de folos să vă ascultaţi instinctele, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ignoraţi ceea ce este evident.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 RAC
O să intraţi într-o rundă serioasă de negocieri, ca să nu vă lăsaţi exploataţi de vreun angajator că voi vă cunoaşteţi valoarea. Poate-aveti de organizat o ieşire la sfârşit de săptămână şi vă duceţi la munte, la cineva la rude, la prieteni şi o să vă recuperaţi fizic, emoţional, daţi refresh – total !

Urmează-ţi instinctele. Chiar dacă ai tendinţa să asculţi de partea reaţională, las-o deoparte azi. În timp ce urechile tale aud vorbe, intuiţia ta citeşte printre rânduri şi ce nu se vede, oferindu-ţi o privire mai de ansamblu. Dacă totul sună bine, dar simţi că nu e bine, ar fi mai bine să te încrezi în sentimentele tale. Acţionează cu precauţie şi atenţie sporită.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 LEU
E cineva de la mare depărtare şi care va duce dorul şi o să-i promiteţi c-o să vă şi vedeţi, dac-o fi şi-o fi. Se observa un câştig sufletesc, în primul rând şi apoi material şi o să vă puteţi permite lucrurile la care aţi visat cine ştie de când, c-aveţi o listă cu astfel de lucruri.

Hrăneşte-ţi mintea cu noi cunoştinţe. Vizitează o librărie sau citeşte ceva interesant pe internet. Dacă ai mai mult timp, vizitează o bibliotecă pentru a afla mai multe detalii despre nişte cursuri care ar putea fi perfecte pentru tine. Oriunde te uiţi ai ce învăţa, atât timp cât eşti dispus să primeşti. Oamenii sunt de multe ori cea mai bună resursă. Roagă pe cineva să îţi explice ceva, dacă asta ai nevoie.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Cineva de care sunteţi foarte ataşaţi sufleteşte vrea un răspuns de la voi, are nevoie de certitudini şi o să vă puneţi de acord, pe cât posibil. O să luaţi în calcul o propunere de afaceri şi nu e decât un pas până la un accept care-o să v-aducă satisfacţii profesionale, şi or să fie şi bani.

Încearcă să priveşti coşmarurile ca modalităţi sigure de a-ţi înţelege sentimentele. Nimănui nu îi fac plăcere şi odată ce ne trezim vrem să uităm de ele, dar cea mai bună cale pentru a te asigura că nu mai revin este să le înţelegi. Ce te sperie? De ce te simţi nesigur? Gândeşte-te la aceste întrebări şi caută răspunsuri pentru ele. Teama, durerea şi anxietatea sunt ingredientele comune ale unui coşmar.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ
Vă conectaţi la energia unui grup şi o să faceţi treabă minunată împreună, o să fiţi încântaţi de rezultatele muncii voastre. Cineva care-nseamna mult pentru voi o să vină cu o idee strălucită, să petreceţi un timp de calitate împreună, şi poate puneţi la cale un eveniment, un party-surpriza.

Vă trăiţi visele, dragi Balanțe? Sunteţi încă în legătură cu ele? Energia din aspectele planetare de astăzi poate da putere și încurajare acestei părți a vieții voastre. Profitați de ocazie pentru a pune mâna pe lucrurile pe care le doriți cel mai mult. Întrebaţi-vă ce vreţi să spună oamenii despre voi după ce aţi plecat. Întorceţi-vă pe drumul spre o viață împlinită făcând pași importanţi spre dorințele voastre.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Poate dispuneţi de toată suma cu care-aţi putea cumpăra o maşină şi treceţi la fapte – vă luaţi ce vă permiteţi până la urmă. Se poate să se rezolve o chestiune care ţine de o legalizare şi o să vă puteţi muta, să vă angajaţi în altă parte, sau să câştigaţi un proces, o custodie a copiilor.

Încercaţi să avansaţi în carieră sau educație, astăzi, Scorpionilor. Energia poate favoriza expansiunea și creșterea. Când ați învățat ultima dată o nouă abilitate? Nu trebuie să fie legat de muncă. Dacă aranjarea florilor, parașutismul sau terapia cu masaj este ceva care vă atrage, faceţi-o. Nu încetați niciodată să căutați modalități de a vă extinde cunoștințele.

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Sfera creativităţii e animată şi o să acordaţi mai mult timp activităţilor recreative şi-o să puneţi în practică o idee, un gând. Se poate să aflaţi şi voi o veste bună despre postura de părinţi, c-o să puteţi avea copii, ca un tratament şi-a făcut efectul, că nu-s probleme de sănătate.

Vă recunoaşteţi intuiția ca un atu valoros? Unii oameni o fac, alții nu. În ce grup vă aflați? Este mai ușor să aveţi încredere în realitatea concretă, faptică, decât în lucrurile pe care nu le poți vedea sau atinge. Dar intuiția voastră vă poate servi mai mult decât vă puteți da seama. Acea senzație pe care o experimentați vă poate ghida cu prudență și vă poate alerta la pericol. Puneți mai multă încredere în ea și vedeți ce se întâmplă.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
O să aveţi succes la şcoală, la activităţile de tip intelectual şi o să-i puteţi îndruma şi pe copii – că poate vor să aleagă un domeniu de studiu anume. O reuşită, vi se dă undă verde la un proiect care o să vă asigure bani şi alte avantaje de care-or să se bucure şi ai voştri, nu numai voi.

Surprize pentru nativii zodiei Capricorn, deși, aparent, pare o zi banală, fără nimic special. Sâmbătă, sunt șanse mari să ai parte de un câștig financiar consistent. O sumă de bani venită neașteptat, care te va ajuta să revii pe linia de plutire. Fie că plătești o datorie veche, fie că îți cumperi un obiect la care râvneai de multă vreme, acești bani reechilibrează balanța financiară. Mare atenție la comunicarea cu cei din jur, riști să ai parte de conflicte nedorite cu partenerul de viață, o rudă sau colegii de serivicu.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Sunteţi pe punctul de a legaliza relaţia care abia acum a atins pragul de maturitate şi o să începeţi o viaţă nouă, o s-aveţi copii. Se observă un câştig suplimentar, vi se adăugă ceva la salariu, o fi şi vreo primă, şi o să vă bucuraţi de un nivel de trăi mai ridicat – oricum, era o aspiraţie mai veche.

Sâmbătă, Vărsătorii se vor relaxa mai toată ziua, după o săptămână extrem de obositoare. Te vei bucura de o atmosferă caldă și prietenoasă, oriunde vei merge. Astăzi, este foarte probabil să primești o veste legată de un nou job. O ofertă avantajoasă, care te poate ajuta în carieră, te va pune serios pe gânduri. Astrele te sfătuiesc să nu faci cumpăraturi, decât dacă este neapărat nevoie. Seara, pot să apară probleme în relaţia de cuplu, o fostă iubire poate să apară şi să vă dea viaţa peste cap.

 

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2021 PEŞTI
O să luaţi nişte bani cu care o să daţi o raită pe la magazine şi o să faceţi o aprovizionare cu de toate. O să faceţi voi cumva să vă reinventaţi c-aveţi multe de spus, de făcut şi-o să puteţi câştiga bani, dac-o să fie cineva care să-mbrațișeze ideile voastre.

Astăzi, Peștii ar face bine să evite singurătatea. Nu te izola de lume, fii deschis cu cei din jur, zâmbeşte mai mult şi fii pozitiv. Totul merge ca pe roate, atât în plan profesional, cât şi în viața personală, aşa că bucură-te de tot ce ai. Spre finalul zilei, s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astăzi este posibil să-ţi întâlnşti jumătatea.

Admin