I-a despicat burta și i-a furat copilul nenăscut. Crima brutală care a șocat Brazilia

O femeie de 24 de ani a fost ciopârțită de prietena ei cea mai bună, care i-a despicat burta și i-a furat copilul nenăscut.

Bebelușul a fost salvat și este în siguranță, la spital, dar tânăra a murit din cauza rănilor.

Flavia Godinho Mafra a fost găsită moartă vineri, în Santa Catarina, Brazilia, cu abdomenul despicat, iar legiștii au stabilit rapid că acestea i-au provocat decesul.

Ancheta poliției a dus repede către principalul suspect, care este chiar prietena ei cea mai bună, pe care o cunoștea încă de pe

băncile școlii. Pe 27 august, aceasta a ucis-o, cu scopul de a-i fura bebelușul din burtă, relatează publicația Daily Star.

Flavia dusese sarcina până aproape de termen, 36 de săptămâni, și urma să nască, dar prietena ei a vrut să-i fure, pur și simplu copilul, fără să mai aștepte ca Flavia să-l nască.

Autopsia a mai arătat că femeia a fost lovită cu o cărămidă în cap, iar apoi tăiată pe burtă, dar legiștii nu au putut preciza dacă mai era în viață atunci când i-a fost extras fătul, în mod brutal.

Așa zisa ei prietenă, care a acționat alături de un complice, a fost prinsă de poliție la spital, pentru că fătul suferise câteva

leziuni în momentul când i-a împlântat cuțitul în burtă mamei sale. Este însă în afara oricărui pericol.

Fetița fusese numită Cecilia iar femeia care îl furase într-un mod atât de brutal fusese ajutată de soțul ei, potrivit publicației metro.co.uk.

Polițiștii au aflat că suspecta a fost ademenită la o petrecere pentru un nou-născut – baby shower, când a fost atacată.

Familia sa i-a anunțat dispariția, când nu s-a mai întors acasă și a fost căutată toată noaptea.

Femeia acuzată acum de crimă a avut un avort spontan în ianuarie și a suferit un șoc, devenind apoi obsedată să fure un copil, au mai stabilit anchetatorii.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *