Iese cu scandal! Andreea Tonciu, amor în secret cu soțul Ilincăi Vandici

”Înțepăturile” din timpul unei emisiuni de succes – așa cum este cazul ”Bravo, ai stil! Celebrities” – fac deliciul telespectatorilor, cu atât mai mult atunci când la mijloc se află vedete carismatice.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, de pildă, și-au trimis ”săgeți” cu frenezie, încercând să dețină ”supremația”, numai că acum se ivește la orizont un alt semn de întrebare. Și tot Andreea Tonciu rămâne în centrul atenției.

Au trecut ceva ani de când Andreea și Andrei Neacșu – actualmente soț al frumoasei Ilinca Vandici – au avut o scurtă poveste de amor. Cele două vedete s-au întâlnit, acum, în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, iar unii dintre fani așteptau ca relația dintre ele să fie cel puțin tensionată. Dar pronosticurile pesimiste au fost date peste cap, iar cine ar fi pariat, să spunem, pe o relație cordială între Ilinca și Andreea, ar fi avut o cotă extrem de mare.

Potrivit informațiilor furnizate în mediul online de viva.ro, atunci când l-a întâlnit pe soțul de azi al Ilincăi, Andreea Tonciu se afla în tandrețuri cu Nicky Mitea, bărbatul din cauza căruia Andreea Tonciu s-a certat și cu Raluca Năstase. Inițial, relația dintre Nicky și Andreea a fost una ”undercover”, abia ulterior devenind publică.

Andreea Tonciu, probleme cu depresia: ”Mă săturasem de viața aia monotonă!”
Anul trecut, Andreea Tonciu a fost în depresie și își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic.

„Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis, (n.red. – soțului său), i-am zis: ”Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane”. Sincer!”, spunea bruneta cu mai mult timp în urmă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.