Imagini adorabile cu Vlăduț, fiul Simonei Gherghe, când mânâncă lămâie. Cum a reacționat micuțul când a simțit gustul

Vlăduț, fiul Simonei Gherghe, crește văzând cu ochii și umple casa de bucurie. Recent, mama sa l-a filmat când savura o lămâie și s-a amuzat copios.

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa” a urcat imaginile pe Instagram, spre bucuria fanilor, care abia așteaptă noutăți despre Ana și Vlăduț.

Începutul clipului îl arată pe pitic cu ochii săi mari și albaștri, concentrat să savureze gustul acrișor al lămâii. ”Îți place lămâia? Nu e acră”, se aude Simona Gherghe pe fundal.

Vlăduț răspunde tare și foarte sigur pe el: ”DA. Acră”. Următoarea curiozitate a mamei sale a fost dacă micuțul știe ce anume mănâncă.

Răspunsul lui a amuzat-o pe Simona Gherghe pentru că copilul a inventat un cuvânt, însă în cele din urmă a putut pronunța după ce ea a repetat.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză

După ce l-a născut pe Vlăduț, Simona Gherghe a dorit să petreacă timp cu micuțul său și superba Ana.

De aceea, și-a pus cariera pe pauză, însă în toamna anului 2020 a revenit pe micile ecrane.

După 18 ani de televiziune și după ce și-a dedicat timpul celor doi copii, aceasta a revenit cu producția ”Mireasa”.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune”, a declarat ea cu acel prilej.

O puteți vedea pe Simona Gherghe în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14:00 și sâmbătă de la 13:45, la “Mireasa”, pe Antena 1.

Ce studii are Simona Gherghe

Simona Gherghe este absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, oraș în care a și copilărit de altfel.

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, scria recent Simona Gherghe pe Instastories, atunci când a răspuns la curiozitățile prietenilor ei virtuali.

Admin