Imagini din casa în care a trăit Raluca Pastramă înainte de a deveni soția lui Pepe! Camerele sunt imense și mobilate ca în reviste:

Imagini exclusive din casa în care a trăit Raluca Pastramă înainte de a deveni soția lui Pepe! Camerele sunt imense și mobilate ca în reviste. Vila are 11 camere, 10 băi și fântână arteziană în curte. Este incredibil cum arată:

Raluca Pastrama a dus o viata de printesa si inainte de a deveni doamna Pascu! Frumoasa femeie a trait intr-o vila, cu 11 camere si 10 bai, care este de departe cea mai impunatoare din zona Colentina.

 

Sotia lui Pepe a dus intotdeauna o viata perfecta. Fiica lui Nelu Pastrama, un afacerist bogat din Pantelimon, bruneta a avut parte de o adolescenta de huzur, din care nu i-a lipsit nimic, de la conditii de trai pana la haine si bijuterii dintre cele mai scumpe. Numai casa in care a locuit Raluca valoreaza peste jumatate de milion de euro si este una dintre cele mai frumoase din Bucuresti.

Situat in Colentina, imobilul facut la mijlocul anilor 2000, situat in vecinatatea zonei Bucur Obor, este compus din demisol, parter, etaj si mansarda, avand o suprafata utila de 800 mp.

Locuinta este compusa dintr-un living foarte mare, 11 camere, 10 bai, doua bucatarii, o terasa, BBQ, o mini fantana arteziana si, de asemenea, un loc amenajat pentru petrecerea zilelor insorite de vara in compania prietenilor.

Dormitoarele sunt superbe, mari, mobilate cu produse din lemn masiv, parchet de lux si accesorii spectaculoase.

Dormitoarele sunt superbe, mari, mobilate cu produse din lemn masiv, parchet de lux si accesorii spectaculoase.

Vila mai este dotata si cu un garaj imens pentru trei masini, plus un loc de alte patru in curte, semn ca “resedinta” este foarte mare si generoasa pentru diverse activitati.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *