Imagini halucinante de la înmormântarea lui Viorel Candrianu, pastorul răpus de noul coronavirus. Fiica lui e în stare gravă! / VIDEO

Viorel Candrianu, pastorul baptist din Ipotești, în vârstă de 63 de ani, a fost înmormântat joi, la aproximativ 8 ore după ce s-a stins din viață la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Momentul sfâșietor a fost filmat!

Viorel Candrianu fusese internat miercuri în secția Boli infecțioase cu probleme respiratorii grave. Joi dimineață, în jurul orei 03:00 pastorul baptist din Ipotești și-a dat ultima suflare.

Potrivit celor spuse de fiica pastorului, Eunice Candrianu, pentru monitorulsv.ro, Viorel Candrianu suferea de mai mulți ani de afecțiuni respiratorii.

„Ne-am gândit că este o bronșită ușoară, cum făcea frecvent. Joi s-a agravat, a făcut febră, dar nu a vrut să meargă la spital. Nu am crezut că e coronavirusul și nu ne-am speriat. Apoi marți, săptămâna asta, a făcut febră mare, am sunat la ambulanță și l-am dus direct la spital la Suceava, la Infecțioase”, a spus Eunice Candrianu.

Când au ajuns la spital, nu mai era nici un test pentru noul coronavirus disponibil.

Astfel că, „l-au dus la radiografie și până când a revenit, au ajuns 100 de teste. I-au luat și lui probe, apoi am plecat acasă. Noaptea a făcut febră mare, nici masca de oxigen nu l-a mai ajutat. Am chemat ambulanța și l-au dus din nou la spital”. 

La scurt timp, a fost declarat decesul. Deși la momentul înmormântării rezultatul testului nu ajunsese încă, măsurile de măsurile de bioprotecție au fost ca și în cazul unei persoane pozitive. La ceremonie au avut voie să participe maximum opt persoane. 

Ulterior, rezultatul testului făcut lui Viorel Candrianu a arătat că acesta a decedat din cauza infecției cu coronavirus.

Fiica pastorului a ajuns la spital 

Un alt pastol al Bisericii Baptiste Betel Ipotești, Marcel Lungu, a declarat că „fac din nou apel la dvs să ne rugăm pentru familia Candrianu ca Domnul să îi mângâie și să le dea sănătate. Au simptome ale virusului, iar Eunice tocmai a fost internată în spital”, pentru site-ul NewsNet Creștin.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *