In 1997, ea a născut șapte copii si soțul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei șapte magnifici – News Romania

Din fericire, ea a primit sprijin material din partea presedintelui american Bill Clinton, a companiilor private, a diferitelor fundatii caritabile si, de asemenea, a oamenilor obisnuiti.

Familia a primit o casa mare cu sapte dormitoare, li s-au oferit mese gratuite. Mai multe universitati s-au oferit aproape imediat

sa accepte copiii pentru studii gratuite de indata ce au terminat scoala. Au trecut 21 de ani. Iata cum arata cei sapte azi. Sa ii enumeram.

) Natalie vrea sa devina invatatoare la o scoala. Cand a absolvit scoala, ea era in primii 15% dintre cei mai buni studenti.

2) Brandon, vrea sa intre in armata

 Kenny, este student la Scoala de inginerie civila din Des Moines Community College. Kenneth si-a dorit inca din scoala sa aiba o cariera de inginer.

Alexis vrea sa devina profesor. Trebuie sa foloseasca un dispozitiv special pentru mers, dar in ciuda acestuia a devenit al doilea capitan al echipei de majorete in liceu.

Pe de alta parte, este fericita si mandra ca copiii ei isi vor dedica viata scolii, muzicii, arhitecturii etc. Aceasta familie este un exemplu de perseverenta si unitate.
Speram ca toti copiii vor reusi si isi vor incanta in curand mama cu nepoti.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *