In timp ce Macron a spus ca nimeni nu mai plătește curent, gaze și chirie, în România drojdia, faina, spirtul și hârtia igienica au ajuns sa fie vândute la supra preț.

Dosar penal tuturor celor care majorează preturile în plina pandemie globala.

Am ieșit astăzi pana la supermarket și pana în angro la Flora. În angro-ul acesta merg la un singur magazin de produse arabesti care în mod normal sunt foarte bune și foarte ieftine. Astăzi m-am crucit sa vad preturile mult mai mari. Am zis ca de, angro-ul e angro, aia e. Dar și în supermarket? Hârtia igienica pe care o cumpăr în mod normal avea prețul triplu. Și multe alte produse cu niște preturi deranjant de mari, iar eu sunt omul care niciodată nu a știut cât e un kilogram de roșii sau de faina. Acum am rămas socata.

E inadmisibil. Iar asa cum cei care vin în tara și mint primesc dosar penal, asa ar trebui sa primeasca TOȚI cei care își permit în perioada asta sa crească preturile la produsele de baza. Ne-au spus sa nu intrăm în panica, sa nu facem stocuri, sa așteptăm cuminți. Pai mai face cineva prostia asta?!? Recunosc, n-am crezut o clipa ca rămânem fără mâncare dar nici nu m-am gândit ca se vor scumpi tot mai mult.

M-am gândit ca mici producători vor încerca să facă asta, m-am gândit și la magazinele mici dar în nici un caz la marile lanțuri de supermarketuri care aprovizionează o țară întreaga. Și nu dau nume pentru ca e irelevant, toate au făcut asta. Și sa vedeți cum se da drojdia pe sub mâna direct din depozite sau uleiul. O sa ajungem fix ca înainte de revoluție, sa aibă carne doar cine are rude la țară.

Să vă fie rușine. Nu că v-ar interesa. Cred ca de foarte mult timp n-am mai fost asa scârbită de ce se întâmplă în jurul meu.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *