Incendiu la Spitalul din Slatina. Peste 40 de persoane afectate

Seria incendiilor din spitale continuă. În urmă cu puțin timp, s-a dat alarmă de incendiu la secția de Psihiatrie a Spitalului din Slatina.

Din primele informații, nu se știe încă dacă au fost victime, dar nu este exclusă această posibilitate. La fața locului au intervenit de urgență echipajele de salvare și i-au evacuat pe cei aflați în spital.

Incendiul din Slatina, provocat de un pacient

Conform primelor informații, incendiul din Slatina ar fi izbucnit din cauza unui pacient. El ar fi cel care a pus focul ce a determinat incendiul în urma căruia 37 de persoane au fost evacuate și 6 persoane s-au intoxicat cu fum, însă sunt în afara oricărui pericol.

S-a activat planul roșu de Intervenție, iar pentru gestionarea situației au intervenit mai multe echipaje de la ISU: de la ISU O: 4 mașini stingere, 1 Autoscară, 1 descarcerare, 7 ambulanțe SMURD, 6 ambulanțe SAJ, de la ISU DJ: 1 mașină stingere, 1 autospecială transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, 1 Spital Mobil, de la ISU TR: 1 autospecială transport victime multiple, 2 Ambulanțe SMURD, ISU VL: 2 ambulanțe SMURD.

Incendiu fără victime

UPDATE: Incendiul a fost lichidat și nimeni nu a suferit complicații. Medicii care intrau în tură după-amiază au fost chemați la spital pentru a acorda ajutor în caz de nevoie.
Clădirea în care funcționează Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina nu este în afara permiterului unde funcționează celelalte secții. De curând, cădirea a fost modernizată și are toate avizele.

Admin