Infectată cu COVID-19 și ventilată mecanic, o femeie a murit la scurtă vreme după ce a născut. Nu a apucat să-și vadă copilul

Aurora Chacon Esparza, o femeie din Minnesota, Statele Unite ale Americii, a născut în timp ce era ventilată mecanic, fiind infectată cu noul coronavirus. Aceasta nu a apucat să-și vadă fetița, informează Daily Mail

La începutul lunii iunie, Aurora Chacon Esparza, în vârstă de 35 de ani, a început să aibă primele simptome de COVID-19: tuse și dificultăți de respirație.

Însărcinată în 30 de săptămâni, femeia a ajuns la Spitalul North Memorial din Brooklyn Center, Minnesota. Treptat, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii au decis că trebuie să fie intubată.

Apoi, speriați că s-ar putea ca bebelușul să nu primească suficient oxigen, din cauza stării de sănătate a mamei, medicii au hotărât să-i facă Aurorei o cezariană de urgență. Astfel, o fetiță a venit pe lume cu zece săptămâni înainte de termen.

Micuța Andrea este sănătoasă, însă mama ei a murit duminica trecută, fără să apuce să-și vadă copilul.

Soția mea, Aurora, se odihnește în pace acum, alături de Dumnezeu. A murit azi, în dimineața zilei de 19 iulie 2020. Am încredere că este alături de Dumnezeu și că a mers spre o viață mai bună. O să ne lipsească și ne vom aminti mereu de puterea, iubirea și bunătatea ei”, a scris, pe pagina GoFundMe, soțul Aurorei, Juan Duran.

Aurora și Juan Duran au împreună trei copii.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *