Infectată cu COVID-19 și ventilată mecanic, o femeie a murit la scurtă vreme după ce a născut. Nu a apucat să-și vadă copilul

Aurora Chacon Esparza, o femeie din Minnesota, Statele Unite ale Americii, a născut în timp ce era ventilată mecanic, fiind infectată cu noul coronavirus. Aceasta nu a apucat să-și vadă fetița, informează Daily Mail

La începutul lunii iunie, Aurora Chacon Esparza, în vârstă de 35 de ani, a început să aibă primele simptome de COVID-19: tuse și dificultăți de respirație.

Însărcinată în 30 de săptămâni, femeia a ajuns la Spitalul North Memorial din Brooklyn Center, Minnesota. Treptat, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii au decis că trebuie să fie intubată.

Apoi, speriați că s-ar putea ca bebelușul să nu primească suficient oxigen, din cauza stării de sănătate a mamei, medicii au hotărât să-i facă Aurorei o cezariană de urgență. Astfel, o fetiță a venit pe lume cu zece săptămâni înainte de termen.

Micuța Andrea este sănătoasă, însă mama ei a murit duminica trecută, fără să apuce să-și vadă copilul.

Soția mea, Aurora, se odihnește în pace acum, alături de Dumnezeu. A murit azi, în dimineața zilei de 19 iulie 2020. Am încredere că este alături de Dumnezeu și că a mers spre o viață mai bună. O să ne lipsească și ne vom aminti mereu de puterea, iubirea și bunătatea ei”, a scris, pe pagina GoFundMe, soțul Aurorei, Juan Duran.

Aurora și Juan Duran au împreună trei copii.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.