ÎNTR-O LUNĂ, AJUNGEM CA ITALIA”. MEDICUL ADRIAN STREINU CERCEL, AVERTISMENT GROAZNIC PENTRU ROMÂNI

Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut, din nou, un apel către populație, în contextul crizei coronavirusului, spunând că trebuie să facem tot posibilul pentru a nu ajunge în situația Italiei.

În primul rând, așa cum se insistă pe toate canalele mass-media, românii trebuie să stea în casă. În țara noastră au apărut deja primele victime ale COVID-19, iar situația se poate înrăutăți. Apa și săpunul sunt esențiale, transmite medicul Streinu-Cercel, tocmai pentru a împiedica transmiterea comunnitară a acestui inamic nevăzut, însă deosebit de periculos.  Avertismentul medicului Adrian Streinu-Cercel nu poate fi tratat cu superficialitate, acesta precizând că – dacă nu vor fi respectate toate regulile impuse – ne putem confrunta cu o situație critică în mai puțin de o lună.

”Românii trebuie să se spele cu apă și săpun și să nu mai iasă din casă, decât când trebuie să-și procure cele necesare supraviețuirii. Problema e alta si daca nu o rezolvam, în mai putin de o lună ajungem ca Italia. Trebuie să evităm murdăria, pe românește! Avem nevoie să folosim apă și săpun, pentru a impiedica transmiterea intracomunitară a coronavirusului. Este cel mai important! Românii trebuie să înțeleagă că e nevoie să stea în case”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, într-o intervenție la Antena 3.

Noul coronavirus face victime și în RomâniaÎn țara noastră, dintre cele 576 de cazuri confirmate, noul coronavirus a luat 7 vieţi. Toţi sufereau însă de alte boli, precum cancer în stadiul terminal, diabet şi hipertensiune arterială

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *