Ioniță de la Clejani a răbufnit! Artistul sare în apărarea soției și a fiicei sale: ”Margherita a avut o cădere de calciu. Viorica e o mamă ca o leoaică”

Mare scandal ce a izbucnit dis de dimineață în lumea mondenă, după ce Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident, fiind sub influența substanțelor interzise.

Enervat la culme de situația creată și de ”zvonurile” din presă, Ioniță de la Clejani a răbufnit! Artistul sare în apărarea soției și a fiicei sale!

Pe lume mai ai și hopuri de depășit”Sâmbătă, 23 mai, o zi plină de surprize neplăcute pentru familia Clejanilor. Lumea mondenă din România a fost șocată dis de dimineață, după ce Margherita a produs un accident cu mașina, fiind sub influența drogurilor. Deși familia neagă că vedeta ar fi consumat substanțe interzise, proba aparatului DrugTest dezice acest lucru. 

 

Și dacă credeți că asta este tot, nici gând, căci imediat după aflarea veștilor, Viorica a fost foc și pară, vărsându-și toți nervii pe reporterii aflați în fața casei.

Artista a ieșit la poartă și a început să-i înjure, după care a aruncat cu lapte și i-a udat cu un furtun.

Ei bine, Ioniță, enervat la culme de situație, dar mai ales, de ”gurile rele” și ”speculațiile” apărute, a răbufnit!

Artistul a sărit în apărarea celor două femei din viața lui, susținând că Marga a avut o cădere de calciu, provenită din faptul că vrea să arate tot mai bine și nu mănâncă, în timp ce Viorica și-a apărat fiica ca o leoiacă în fața tuturor. Ioniță susține că viața este cu bune și cu rele, iar uneori mai există și astfel de hopuri!

Mesajul transmis de Ioniță după incident: „Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi. Și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grijă ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul.

Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a fost mesajul transmis de Ioniță, potrivit click.ro. 

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.