Jador s-a scăpat şi a spus adevărul despre Andreea Mantea. “Este o…”

Jador, ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! Incredibil, ce a putut să spună despre prezentatoarea de la Puterea Dragostei!

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei în urmă cu câteva luni, dar a rămas într-o relaţie foarte strânsă cu susţinătorii lui. Pe toţi cei care-l iubesc şi îi ascultă muzica, artistul îi ţine la curent cu noutăţile din viaţa lui, prin intermediul vlog-urilor lui inedite, dar şi pe reţelele de socializare.

Ei bine, cum era de aşteptat, „jadoraşii” vor să îl vadă din nou pe solist în casa Puterea Dragostei şi îl întreabă pe acesta când se întoarce la Istanbul. Numeroşii fani ai artistului spun că show-ul nu mai este la fel de spumos fără Jador şi cer întoarcerea lui în casă.

„Le urez succes tuturor celor care au rămas în casă, în special Ellei, o fată frumoasă şi deosebită pe care o respect enorm, în ciuda certurilor care au avut loc între noi. Ea, mai mult ca oricine, merită să fie respectată, iubită şi protejată. N-am vrut niciodată să o amăgesc şi aş vrea să ştie că nu îmi este indiferentă.

În altă ordine de idei, în perioada următoare vreau să las viaţa personală pe locul doi…sau trei şi să mă ocup de cariera mea. Am foarte multe proiecte, am concerte, vreau să le fac fanilor mei câteva surprize şi trebuie să muncesc foarte mult. Niciodată nu o să-mi dezamăgesc fanii şi, pentru ei, vreau să fiu din ce în ce mai bun”, a declarat Jador imediat după ieşirea din casă.

InFamilie.tv

Acasă  Monden

Jador s-a scăpat şi a spus adevărul despre Andreea Mantea. “Este o…”

De către

 Silvia A. Seling

 –

iunie 1, 2020

TOP 3 STIRI AZI

Rețeta bunicii pentru arderea grăsimii de pe burtă. 15 kg 7 zile!

Keto Diet

Niște tineri de 27 de ani au bani datorită acestei metode

Financial Reporter

Dietă pentru leneși! Fără antrenamente! -23 kg în 4 săptămâni

Harmonica Linea

Jador, ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! Incredibil, ce a putut să spună despre prezentatoarea de la Puterea Dragostei!

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei în urmă cu câteva luni, dar a rămas într-o relaţie foarte strânsă cu susţinătorii lui. Pe toţi cei care-l iubesc şi îi ascultă muzica, artistul îi ţine la curent cu noutăţile din viaţa lui, prin intermediul vlog-urilor lui inedite, dar şi pe reţelele de socializare. Ei bine, cum era de aşteptat, „jadoraşii” vor să îl vadă din nou pe solist în casa Puterea Dragostei şi îl întreabă pe acesta când se întoarce la Istanbul. Numeroşii fani ai artistului spun că show-ul nu mai este la fel de spumos fără Jador şi cer întoarcerea lui în casă.

„Le urez succes tuturor celor care au rămas în casă, în special Ellei, o fată frumoasă şi deosebită pe care o respect enorm, în ciuda certurilor care au avut loc între noi. Ea, mai mult ca oricine, merită să fie respectată, iubită şi protejată. N-am vrut niciodată să o amăgesc şi aş vrea să ştie că nu îmi este indiferentă. În altă ordine de idei, în perioada următoare vreau să las viaţa personală pe locul doi…sau trei şi să mă ocup de cariera mea. Am foarte multe proiecte, am concerte, vreau să le fac fanilor mei câteva surprize şi trebuie să muncesc foarte mult. Niciodată nu o să-mi dezamăgesc fanii şi, pentru ei, vreau să fiu din ce în ce mai bun”, a declarat Jador imediat după ieşirea din casă.

TOP ARTICOLE AZI

Rețeta bunicii pentru arderea grăsimii de pe burtă. 15 kg 7 zile!

Keto Diet

Niște tineri de 27 de ani au bani datorită acestei metode

Financial Reporter

Dietă pentru leneși! Fără antrenamente! -23 kg în 4 săptămâni

Harmonica Linea

În plus, îndrăgitul cântăreţ a spus că vrea să se ocupe mai mult de sănătatea lui, dar şi de familia sa, pe care o ajută financiar de foarte mulţi ani.

„Am nevoie de odihnă! După cum ştiţi, am probleme de sănătate şi trebuie să am mai multă grijă de mine. Mă gândesc mereu la „jadoraşii” mei care-mi scriu că sunt îngrijoraţi şi că abia aşteaptă să mă vadă din nou, în formă maximă, la emisiune. Fanilor şi susţinătorilor, adică prietenilor mei, le spun că toate gândurile lor bune îmi dau o energie extraordinară. Trebuie să mărturisesc şi că îmi va fi dor de colegi şi, bineînţeles, de doamna Andreea Mantea. Este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, cu un suflet minunat. Am avut multe de învăţat de la ea şi mă bucur enorm că am cunoscut-o. Este o femeie desăvârşită, un model de urmat pentru tinere”, a declarat îndrăgitul artist.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *