KAMARA TRECE PRIN MOMENTE CUMPLITE! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FIUL SĂU, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

Kamara a anunțat în urmă cu ceva timp că fiul lui, Leon, va începe noi tratamente pentru ca starea lui de sănătate să se amelioreze. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile artistului au fost date peste cap. 

Leon, fiul lui Kamara se află într-o perioadă în care, din cauza pandemiei de coronavirus, nu mai poate merge la centrele la care făcea tratamente pentru a i se ameliora starea de sănătate. Kamara este extrem de trist și a explicat întreaga situație la Antena Stars.

Fiul artistului face constant tratamente și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, toate pentru a putea să fie un copil fără nicio problemă. În perioada următoare, Leon trebuia să treacă printr-o nouă operație, extrem de importantă, însă aceasta nu va avea loc.

„Pe perioada asta este închis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este închis și cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el. Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată. Îl ține pe loc toată treaba asta, insă face exerciții în fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua.

Va stagna o perioadă, în mai iunie aveam o operație în Spania. Nu am fost anunțați cu nimic, dar ideea este că pentru el, această operație este foarte importantă, pentru că a crescut și oasele i s-au lungit, iar mușchii au rămas scurți. Motiv pentru care ne-au spus clar că este foarte important să facă cât mai repede această operație, pentru că mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor și după aceea va fi mult mai greu” a spus Kamara, la Antena Stars.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.