KIM JONG-UN AR FI MURIT! PRIMA REACȚIE A LUI DONALD TRUMP! CE SPUNE PREȘEDINTELE S.U.A

Zvonul potrivit căruia Kim Jong-un ar fi murit după o operație nereușită la inimă generează controverse în întreaga lume. Așa cum era de așteptat, președintele S.U.A., Donald Trump, a avut și el o reacție vizavi de știrea momentului. 

Donald Trump a avut o primă reacție după ce s-a spus că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, ar fi murit în urma unei operații la inimă. Președintele Statelor Unite ale Americii a fost informat cu privire la starea lui Kim Jong-un, iar zvonul potrivit căruia liderul nord-coreean a încetat din viață a ajuns și la urechile sale.

Cu toate acestea, Donald Trump a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni, relatează TMZ.COM.

Moartea lui Jim Jing-un, neconfirmată de Coreed de Nord

Cu toate că atât presa din Japonia, cât și cea din China relatează faptul că liderul de la Phenian, Kim Jong-un ar fi murit sau ar fi într-o stare extrem de gravă, chiar „vegetativă”, oficialii nord-coreeni nu au oferit, până în acest moment, nicio informație cu privire la starea liderului lor.

Dacă zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sunt adevărate, Kim Yo-Jong, sora liderului de la Phenian ar putea deveni primul conducător femeie al Coreei de Nord.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *