Liviu Vârciu s-a îmbolnăvit, în plină epidemie de coronavirus. Declarațiile prezentatorului, cu masca pe față

În plină epidemie de coronavirus, Liviu Vârciu s-a procopsit cu o răceală. Mare le-a fost grija fanilor atunci când l-au văzut pe simpaticul prezentator, în această dimineață, cu masca de protecție pe față. Însă, din fericire pentru toată lumea, chiar el a oferit asigurări că nu este vorba decât despre o simplă viroză sezonieră.

Liviu Vârciu ne-a dat emoții atunci când, în această dimineață, a urcat un story în care apare cu o mască pe față. Pentru că mai mult ca sigur principala întrebare de pe buzele tuturor a fost „dar oare s-a trezit cu un mare caz de coronavirus?” – prezentatorul a ținut să lămurească despre ce este vorba.

„Bună dimineața, dragilor. Am răcit. Nu e… e răceală din asta, a noastră, românească, nu vrăjeala aia a lor”, a lămurit Liviu Vârciu, scurt și la obiect.

Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară
Din fericire, prezentatorul are și motive de bucurie în această perioadă. Îndrăgitul prezentator va deveni tată pentru a treia oară, iubita lui, Anda Călin, fiind însărcinată cu al doilea lor copil: un băiețel!

În multe declaraţii pe care Liviu Vârciu le-a făcut, artistul a mărturisit că îşi doreşte un băiat care să îi ducă numele mai departe, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, el este pregătit să adopte un băieţel. Acum nu mai este cazul, pentru că va avea propriul lui băieţel.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *