Lovitură grea pentru Mirela Vaida, atacată în direct. Procurorii: nu a fost tentativă de omor

Mirela Vaida a primit o lovitură grea în dosarul care o vizează pe atacatoarea ei, femeia din Iași care a aruncat un un bolovan înspre prezentatoare.

Au fost momente cumplite pentru Vaida, care a avut prezență de spirit și s-a ferit la timp, evitând o tragedie. Acum procurorii care se ocupă de caz au decis să claseze cea mai grea acuzație din dosar.

Decizia procurorilor în cazul atacatoarei Mirela Vaida

Procurorii care se ocupă de dosarul în cauză, au decis să claseze cea mai gravă acuzație din dosar, și anume cea de tentativă de omor. La auzul deciziei procurorilor, Mirela Vaida, care este jurist de profesie s-a declarat indignată, frustrată și a spus că se simte în pericol.

Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd, a spus Mirela Vaida.

La aproximativ o lună de la atac, Mirela Vaida încă mai este chinuită de acele amintiri neplăcute. În timpul emisiunii Acces Direct, o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou, pe o ușă lăturalnică, și a mers țintă spre Vaida, aruncând spre ea cu un bolovan uriaș.

O fracțiune de secundă a făcut ca Mirela să scape cu bine. A avut prezență de spirit și s-a ferit din calea bolovanului, care a spart platoul, când a ajuns jos.

Oamenii legii continuă cercetările

Se continuă cercetările, nu pentru tentativă de omor, ci pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri. Mirela Vaida s-a arătat revoltată de decizia procurorului. Ea a spus că a trăit o amenințare legată de viața ei și că modul cum este gestionat dosarul o face să nu mai aibă încredere în sistemul românesc de justiție.

Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal, a mai spus Vaida.

Prezentatoarea TV a declarat, în nenumărate ori, că se teme pentru viața ei și că are nevoie să se simtă în siguranță, pentru că sunt trei copii care o așteaptă acasă.

Admin