Mama Andreei Bănică a murit în timp ce artista era pe scenă, mărturii

Andreea Bănică este o artistă cunoscută de la noi, care mereu apare cu zâmbetul pe buze, însă puțin știu drama vieții ei. Este împreună cu Lucian Mitrea de pe vremea liceului, a rămas în schimb fară parinți în același an.

Nu a fost un copil de bani gata. Familia sa avea venituri modeste, însă a făcut totul pentru a avea grijă de educația Andreei și a surorii sale.

Locuiau la Eforie Sud și, fără veste, nenorocirea a lovit năprasnic. Andreea Bănică și-a pierdut ambii la interval de doar doi ani. Își reamintește acea perioadă și găsește puterea de a vorbi despre ea. Mai întâi a murit tatăl său.

Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a declarat Andreea Bănică pentru Kanal D.

Apoi, la doi ani distanță, nenorocirea a lovit din nou. ”Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital”, a  relatat în urmă cu câțiva ani vedeta, conform Viva!.

Recomanda articolul si pietenilor tai!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *