MApN a făcut anunțul! În ce stadiu sunt lucrările la spitalul ridicat de Armata Română în Otopeni

Un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale arată în ce stadiu sunt lucrările la Spitalul Mobil Operațional ridicat de Armata Română în Otopeni. 

O postare de pe Facebook a Ministerului Apărării Naționale arată în ce stadiu sunt lucrările la spitalul pe care Armata Română îl construiește în Otopeni, în contextul epidemiei de coronavirus. 

Lucrările pentru instalarea Spitalului Mobil Operaţional sunt în plină desfăşurare!

„Forţe și mijloace puse la dispoziţie de Batalionul 96 Geniu şi Batalionul 300 Sprijin Logistic din Bucureşti execută lucrări de amenajare genistică a unui teren din incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan” din Otopeni în vederea realizării unei formaţiuni medicale de tip ROL 2!”, precizează MApN. 

Spitalul mobil operaţional ROL 2, construit de Armata Română în Otopeni, va fi destinat limitării răspândirii virusului COVID-19, potrivit planurilor de cooperare interinstituţională pe această linie.

Spitalul care se ridică zilele acestea lângă Bucureşti şi va avea 500 de paturi, unităţi de triaj, laborator, radiologie, sterilizare şi zonă de decontaminare, totul pentru pacienţi cu forme uşoare sau medii de coronavirus.

Autoritățile anunțau recent că montarea spitalului ROL II se va face în doar cinci zile și, mai mult, va fi pus la dispoziția pacienților în scurt timp, acreditat și autorizat.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *