Mara Bănică îl pune pe Viorel la zid, pentru că i-a zis Vulpiței că îi taie mâinile: „Până aici

Momente tensionate la „Acces Direct”, după ce Viorel i-a spus soției sale niște cuvinte dure, care au scos-o din sărite pe Mara Bănică. Vedetei i s-a umplut paharul, așa că a răbufnit și l-a criticat serios pe soțul Vulpiței.

În timpul unui material filmat la casa soților Stegaru, supărat foc pe fatul că Vulpița și-a făcut un tatuaj fără să îi ceară permisiunea, Viorel a amenințat-o pe soția lui că îi va tăia mâinile, doar-doar să scape de tatuajul care îl sâcâia.

După difuzarea imaginilor, Mara Bănică a răbufnit.

„Veronica, eu ție vreau să-ți spun doar o singur lucru. Mie personal, dacă mi-ar spune bărbatul meu că îmi taie mâinile, eu în secunda doi mi-aș lua ordin de restricție. Viorele, pe lângă faptul că ești puturos, ești și manipulator. Până aici! Mai lasă vrăjeala asta, că nu vreau să-mi spui nimic”, i-a spus Mara Bănică lui Viorel.

Și nu s-a oprit aici! Viorel a încercat să se apere și a încercat să dea vina în continuare pe soția lui, lucru care doar a enervat-o și mai tare pe jurnalistă.

„Ai țipat la fiica doamnei psiholog. Pentru că ești obraznic și te bagi în seamă cu toată lumea și ți-am spus că nu-ți permit să vorbești așa ceva. Tu te bagi în seamă cu toată lumea. Ți-ai depășit condiția. Viorele, continui: ești un puturos! Asta ți-am tot spus de două zile. Dar tu să amenți o femeie că îi tăi mâinile… Fata asta, dacă vrea și o duce capul, poate să meargă la Poliție și să ceară un ordin de restricție. Pentru că noi n-avem de unde să știm că pe time nu te apucă vreo demențeală într-o seară și chiar îi tăi mâinile. Tu înțelegi cât este de grav?”, i-a mai spus Mara Bănică.

În final, Mara Bănică a tras o concluzie cu care toți invitații au fost de acord, dar și Mirela Vaida.

„Eu nu tolerez violența și niciuna dintre noi nu cred că tolerează amenințările față de o femeie”, a încheiat Mara Bănică.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.