MARCEL VELA A FĂCUT ANUNȚUL: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ȘTRANDURILE ȘI PISCINELE, DE LA 1 IUNIE

Au fost anunțate, de la 1 iunie, noi măsuri de relaxare. Cu toate acestea, Marcel Vela a punctat că în unele domenii nu vor avea loc schimbări nici în cel de-al doilea val al măsurilor de relaxare.

Marcel Vela a declarat că ștrandurile și piscinele rămân închise și de la 1 iunie, chiar dacă plajele se deschid și în România va veni al doilea val de măsuri de relaxare. „

În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie”, a spus Marcel Vela, astăzi, la Nădlac.

Ministrul a punctat că redeschiderea șstrandurilor și piscinelor va avea loc după alte analize ale situației epidemiologice din România, așa că, pentru moment, românii nu se pot bucura de aceste servicii, sub nicio formă.

Plajele se redeschid de la 1 iunie și se renunță la declarația pe propria răspundere

Atât Klaus Iohannis, cât și Marcel Vela au declarat că plajele se vor redeschide de la 1 iunie, însă românii trebuie să respecte în continuare normele de distanțare socială, iar între șezlonguri să fie o distanță de cel puțin 2 metri.

Klaus Iohnnis a mai precizat că de la data de 1 iunie cetățenii sunt liberi să călătorească în afara localității fără a mai avea nevoie de o declarație.

Deplasările în afara localității, de la 1 iunie vor fi libere. Nu va mai fi nevoie de declarație. În ce privește competițiile sportive, se vor putea relua competițiile sportive începând din 1 iunie dar pentru sporturile care se practică afară”, a declarat președintele României, în urmă cu doar câteva zile, despre măsurile de relaxare ce se vor lua de la data de 1 iunie.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *