Marcel Vela, măsuri dure după violenţele de la Giurgiu. Şeful din poliţie, schimbat din funcţie

Ministrul Marcel Vela a luat primele măsuri după violenţele de la Giurgiu. Reamintim că polițiștii au intervenit în forță la Bolintin la o petrecere.

 România TV a prezentat imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale.

Imaginile difuzate de România TV nu au rămas fără ecou. „Şeful de poliţie din Bolintin a fost schimbat din funcţie, funcţie în care a fost numit în data de 1 iulie 2019 în urma unui concurs. IGPR a sesizat Parchetul pentru purtarea abuzivă a şefului Poliţiei Bolintin Vale. O anchetă penală este în curs.

La IPJ Giurgiu pleacă mâine dimineaţă Corpul de Control al şefului Inspectoratului General de Poliţie. Domnul Vela a simţit nevoia să anunţe că Inspectoratul General de Poliţie şi Ministerul de Interne vor sancţiona orice abuz al oamenilor în uniformă”, a spus Victor Ciutacu la România TV.

Reamintim că cetățenii din Bolintin Vale au organizat un grătar în fața curții și petreceau cu muzică și băuturi alcoolice. România TV a prezentat imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale. 

Polițiștii care au ajuns la fața locului vor fi anchetați de către organele competente, în urma intervenției în forță asupra cetățenilor

„În urma imaginilor a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă. Scandalul între cele două familii a început de vineri și a continuat sâmbătă, moment în care colegii mei au fost la fața locului. Acțiunea polițiștilor va fi anchetată de către organele competente” , a declarat Emanuela Sîrbu, IPJ Giurgiu.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *