Margherita de la Clejani șochează din nou! A lovit un copil și a început să râdă

Margherita de la Clejani a provocat un accident în dimineața zilei de 23 mai. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv.

Drept urmare, a rămas fără permis și a primit și un dosar penal. După acest accident, se pare că Marga nu renunță deloc la imaginea de fată rea și continuă să intre în atenția publicului.

De la nefericitul eveniment, a avut conflicte cu jurnaliștii și, în plus, a publicat imagini șocante, prin intermediul unora aducându-le acestora injurii.

De ziua copilului, ea a publicat un filmuleț în care apare alături de un copil, pe care îl lovește și apoi continuă să danseze.

Margherita de la Clejani șochează din nou! A lovit un copil și a început să râdă

Margherita a șocat din nou printr-un clip de pe o rețea de socializare și comportamentul ei lasă în continuare de dorit. Aceasta a vrut să le ureze copiilor la mulți ani, însă a reușit să intre din nou în atenția publicului. Ea apare dansând alături de o fetiță, pe care o lovește cu bluza. Lovitura nu a fost una intenționată, dar Margherita nu a reacționat deloc și nu i-a acordat atenție celei mici. Din contră, s-a amuzat de situașue și a continuat să danseze.

Margherita de la Clejani nu încearcă deloc să-și spele rușinea și continuă să-și strice imaginea. Aceasta le-a transmis un mesaj dur și licențios jurnaliștilor prin intermediul unei postări de pe o rețea de socializare. Se pare că aceștia ar fi urmărit-o și ar fi încercat să o abordeze pentru a le acorda un interviu, însă tânăra a fost foarte agresivă atât verbal, cât și fizic.

Artista a încercat să-i smulgă camera unui paparazzo, fiind la un pas de a-l lovi în față, iar apoi s-a îndepărtat de ei, arătându-le degetul mijlociu și înjurându-i. Limbajul folosit de ea a fost unul dintre cele mai licențioase, iar atitudinea agresivă i-a determinat pe jurnaliști să creadă că Marga se afla din nou sub influența substanțelor interzise.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *