Marina Voica, abandonată în izolare la 83 de ani: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac şi cum sunt”

Marina Voica locuiește la Breaza de aproximativ 15 ani, iar de mai bine de două luni, interpreta de 83 de ani se află singură în izolare.

Artista a mărturisit faptul că un singur prienten bun a sunat-o să vadă cum se simte sau dacă are nevoie de ceva.

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac şi cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetăţean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc.

Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanţu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveţi nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături.

M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Ştiţi că eu nu gătesc şi mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei. Mai am un părinte (preot – n.r.) care mă sună şi mă protejează.

Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Au o pizza foarte bună aici. Unii nu ies deloc, fiecare are situaţia lui”, mărturiseşte artista 

Noi, aici, la Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”, a mai spus Marina Voica.

Ce face Marina Voica singură în izolareMarina Voica a alungat plictiseala cu o prezentare de modă, în curte. Artista a scos din garderoba sa o ținută elegantă, neagră, acceorizată cu o pălărie în ton cu rochia. Imaginile au fost publicate apoi pe reţelele de socializare şi apreciate de sute de oameni.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.