MARIO FRESH ȘI TOVARĂȘUL LUI, JADOR, MĂCELĂRIȚI DE 6 GORILE! MOTIVUL…

Scene de o rară violență s-au petrecut duminică, la 7 dimineața, în parcarea unui club de pe litoral. Nume celebre din lumea mondenă au simțit pe pielea lor ce înseamnă furia nebună a unor ”gorile” puse pe scandal.

Mario Fresh, Jador și cameramanul lor, un puști de 16 ani, au fost „măcelăriți” de șase bărbați, chiar sub privirile Alexiei, fiica Andreei Esca. Doar după țipetele îngrozite ale tinerei, huliganii s-au retras. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Nici cel mai negru coșmar nu ar fi arătat așa pentru Mario Fresh și Jador, două nume celebre din showbiz-ul românesc. Alături de cameramanul lor, un adolescent de doar 16 ani, dar și de un cuplu de prieteni, au luat o bătaie soră cu moartea, fix când au ieșit din club, în jurul orei 7 dimineața, potrivit gandul.ro.

Mario Fresh și tovarășul lui Jador, „măcelăriți”: ”Aduceți săbiile!”

Sâmbătă seara, litoralul românesc. Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, Lino Golden, Jador, cameramanul de care aminteam mai sus, și un cuplu au programat o noapte de vis, în care să calce pragurile mai multor cluburi de pe litoral.

Au părăsit hotelul unde își închiriaseră camere pentru acest weekend și direct în club au ”aterizat”. Totul OK, petrecere, dans, un suc, o bere, o șampanie fină. Au căutat, apoi, un alt club, unde au făcut și acolo spectacol, iar în final s-au retras pentru un ultim ”popas”. Locul de unde aveau să mănânce o bătaie cruntă.

În jurul orei 6, Lino Golden avea să aibă parte de inspirația vieții lui! Le-a spus prietenilor că se retrage la hotel. În ciuda insistențelor, a rămas ferm pe poziție. Era obosit și nu avea rost. A plecat. După o oră, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au făcut câțiva pași, până în parcare, unde s-a dezlănțuit iadul pe pământ. Șase ”gorile” au tăbărât pe ei, doar pe Alexia au evitat-o, și i-au băut crunt. La un moment dat, unul dintre agresori a strigat să se aducă săbiile, să-i taie. Nu s-a întâmplat. Mario Fresh a ieșit ”șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate. ”Masacrul” s-a oprit abia când Alexia a început să țipe.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.