MESAJUL TAIOS AL UNUI TANAR DIN DIASPORA: „ZILELE ASTEA, NOI, CEI DIN DIASPORA AM DEVENIT MONSTRII ROMÂNIEI. NU MAI SUNTEM AIA CARE VA ADUCEM SACI INTREGI DE DULCIURI LA COPII, NU MAI SUNTEM AIA CARE VA ADUCEM POSETE DE FIRMA SI PARFUMURI…”

Zilele astea, noi, cei din diaspora am devenit monstrii României. Nu mai suntem aia care va aducem saci intregi de dulciuri la copii, nu mai suntem aia care va aducem posete de firma si parfumuri scumpe la doamne, nu mai suntem aia care vin si va platesc datoriile la chiosc si magazin, nu mai suntem aia care construim in România si oferim locuri de munca si salarii, nu mai suntem aia care platim taxe si impozite. Nu! Acuma suntem aia, zombi, care va infecteaza si va omoara! Noi, cei din diaspora, va spunem sa nu va uitati la Antena 3 ca iarasi au gasit modul sa va manipuleze si sa va dezbine pentru a va putea controla si folosi mai usor.

Noi, cei din diaspora condamnam ce se intampla insa macar noi, mai stim ca românii sunt români, oriunde se gasesc, si, sunt oameni la fel ca voi! Au aceleasi drepturi ca voi! Repet, noi, din diaspora, am hotarat sa nu venim in România in aceasta perioada si condamnam acest exod dar, cei care vin inainte sa-i condamnati, inainte sa-i puneti pe cruce, informati-va si de ce o fac.

Sunt zeci de mii de români care locuiau unde lucrau si care datorita evenimentelor si-au pierdut locul de munca si casa deci au ramas pe strada, de azi pe maine.

Sunt zeci de mii care un loc de munca nu aveau. Sunt zeci de mii care lucrau in negru. Sunt mii care traiau pe strada, si prin parcuri. Sunt români ca mine si ca tine, toti. Ce facem cu ei, cu acesti conationali, cu acesti oameni, ii abandonam la groapa de gunoi a istoriei? Eu zic ca trebuie sa-i ajutam. Noi, voi, guvernul, România.

A trai in momente ca acestea nu inseamna a ne pierde umanitatea. Repet, noi condamnam faptele deplorabile ale celor care incearca intr-un fel sau altul sa iluda carantina si sunt de parere ca ar merita sa primeasca minim 5 ani de puscarie cu executare si fara pisibilitate de reducere insa, la fel condamn si modul in care voi, romanii din România, fratii si surorile noastre, rudeniile si parintii nostri, copii si amicii nostri (numai pe timp de pace) faceti tot posibilul ca noi sa nu ne mai simtim români, faceti tot posibilul ca acasa sa nu mai fie acasa pentru noi, faceti tot posibilul ca din oameni sa devenim pentru voi neoameni, faceti tot posibilul sa fim vazuti2 ca niste monstrii, zombi sau vampiri

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *