Mihaela Rădulescu, bătută cu sălbăticie! Cum a depășit vedeta această perioadă?

Asa cum chiar ea a declarat, Mihaela Rădulescu a fost abuzata fizic în copilărie, în timpul antrenamentelor de gimnastică ritmică pe care le făcea în orașul natal, Piatra-Neamț.„

Daca le fac o vina parintilor mei e ca au acceptat sa le fie batut copilul, crezand ca asta face parte din dresaj”, a spus Mihaela Radulescu într-un interviu din octombrie 2008, acordat Eugeniei Vodă, realizatorea emisiunii Profesioniștii de la TVR.

Antrenoarea de gimnastică a Mihaelei, profesoara Georgeta Donici, a vorbit intr-un interviu, in 2015, despre vedeta numai cu cuvinte de lauda.

Mihaela a inceput sa faca gimnastica inca de la 5 ani. O luam de mana si o duceam la sala, la antrenamente, eu fiind vecina de bloc cu familia ei. A continuat sa faca gimnastica de performanta pana in clasa a XI-a, cand a intrerupt antrenamentele pentru a invata pentru bacalaureat si facultate”, a declarat Donici.

„Era talentata si perseverenta, avea psihicul foarte bun si daca scapa, de exemplu, mingea nu se lasa, o lua si-si termina exercitiul. Din pacate, desi a participat la numeroase concursuri, nu a avut niciodata medalie, iesea mereu pe locul patru. Lua mentiune adica”, a mai spus Georgeta Donici.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *