MIHAI MĂRGINEANU, ÎN DOLIU. MESAJ EMOȚIONANT ȘI DUREROS POSTAT DE ARTIST PE INTERNET PENTRU PERSOANA DRAGĂ PIERDUTĂ

Cântărețul Mihai Mărgineanu trece printr-o perioadă cumplită. Recent, artistul și-a înmormântat una dintre cele mai importante ființe din viața sa.

Cunoscuta poetă și jurnalistă, Clara Mărgineanu, a murit în urmă cu doar câteva zile. Mihai Mărgineanu este verișor primar cu tânăra decedată.

Cântărețul avea o relație foarte apropiată cu verișoara lui. Din acest motiv, acesta i-a adus drept omagiu un mesaj cutremurător și emoționant pe contul de Facebook.

Clara Mărgineanu mi-a fost verișoară primară, fiind fiica fratelui mezin al tatălui meu. Am o familie ca toate familiile după cum spunea un mare dramaturg rus.

Cu bune și cu rele, o familie mare, cu unele micisme pe ici și colo, o familie care, dacă ar fi luată pe bucăți ar putea folosi că studiu de caz tuturor facultăților de psihologia comportamentului uman de pe glob. Cu bune și cu relele ei! Era mult mai talentată decât toți.

Restul e can-can! Clara a lăsat în urma ei niște strigăte, unele de disperare și altele de speranță. În altă limbă moștenirea pe care a lăsat-o poate numi: Obra Maestră. Clara s-a dezvoltat, a învățat, a greșit și a reușit singură pe această lume! DUMNEZEU să o odihnească!”, a scris cântărețul.

Clara Mărgineanu se afla internată de mai mult timp la Spitalul Colțea, având nevoie disperată de sânge. A fost una dintre cele mai apreciate textiere de folk din țară, promovând întodeauna artișii mai puțini vizibili în lumea publică.

Sursa trending.cancan.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *