Mihai Trăistariu a devenit femeie. Cum arată artistul cu părul lung, blond și cu ochii albaștri.

Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie, iar reacțiile fanilor au fost de-a dreptul delicioase.

Artistul s-a jucat pe contul său de Instagram, spre amuzamentul fanilor.

Mihai Trăistariu a știut să-și surprindă fanii de-a lungul timpului fie cu declarații incendiare, fie cu diferite ipostaze iar acum nu s-a lăsat mai prejos.

Artistul a postat o imagine lucrată într-un program de editare a pozelor în care este transformat în femeie și alături a scris un mesaj:

„Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine.” ,  – dorind să-și păcălească fanii.

Mihai Trăistariu nu a luat, însă, în calcul că în spate, în oglindă, se reflectă realitatea sau… poate chiar și-a dorit să lase la vedere acest detaliu. 

Cert este că unii s-au amuzat, în timp ce alții au fost mai răutăcioși și ironici și i-au sugerat că ar trebui să facă schimbarea și în realitate că arată mai bine ca… femeie.

Mihai Trăistariu face față cu greu perioadei de pandemie, mai ales că artistul are o rată foarte mare de plătit: „Știi cum a trecut pandemia peste mine?

M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu.

M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”, – a spus Mihai Trăistariu pentru „Antena 3”.

Din fericire, Mihai Trăistariu a găsit o modalitate să facă bani și acum se ocupă de închirierea apartamentelor turiștilor. scrie unica.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *