Ministrul Muncii a anuntat data de la care pensionarii ar putea beneficia de pensii mai mari

Violeta Alexandru, a spus ca pensiile vor creste in perioada urmatoare. Ministrul Muncii a precizat ca majorarea pensiilor se va face, cel mai probabil, la 1 septembrie.

”Prin caledar inseamna o abrodare responsabila pe care Guvernul o are. Am lucrat in fiecare zi ca sa incercam sa sprijinim economia, agentii economici, pe angajati.

Nu a fost o perioada usoara, am incercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Daca prin calendar intelegem o evaluare, colegii de la Minister termina evaluarea primelor sase luni ale anului. ” , a declarat ministrul Muncii.

”Ma ingrijorez cu privire la respectarea protectiei angajatilor” , a mai spus Violeta Alexandru

Vom avea o crestere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu imi place sa speculez, se fac toate eforturile in echipa ministerul Finantelor. Intentia noastra nu este sa pacalim pe nimeni, vom pune cifrele pe masa.

Ne dorim o crestere, suntem responsabili pentru acest an si pentru anii care vor veni.” , a continuat ministrul.

Ministrul Muncii, data posibila a cresterii pensiilor, 1 septembrie. ”Va fi o crestere, mai sunt cateva zile de analize finale, de rafinerii.

In momentul acela vom avea o proiectie asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmeaza o perioada in care va fi rectificarea bugetara, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o crestere” , a mai spus Violeta Alexandru.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *