Minodora, clipe de groază: „A pierit în timp ce vorbeam pe videocall!”

Minodora se bucură de o frumoasă carieră muzicală și o căsnicie fericită. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz și a avut parte de multe probleme.

Sănătatea a pus-o greu la încercare și a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Deși a depășit aceste momente și putea spune că e liniștită, a primit o lovitură dureroasă: soacra sa a murit.

Aceasta este profund marcată de nefericitul eveniment și a dezvăluit detalii cutremurătoare.

Minodora, clipe de groază: „A murit în timp ce vorbeam pe videocall!”

Pe 9 aprilie, familia Minodorei a suferit o pierdere mare. Soacra ei a pierdut lupta cu boala, după mai bine de o lună de chinuri groaznice. Deși era prevăzută cu mai multe suferințe cronice, nimic nu anunța tragicul final.

Artista îi acuză pe medici că nu ar fi tratat-o corespunzător și ar fi neglijat starea de sănătatea precară a acesteia. Femeia s-ar fi întors de la spital într-o stare groaznică, care confirmă bănuielile Minodorei.

Nu ne așteptam pentru că nu simțeam că e cazul de așa ceva. Soacra mea suferea de anumite boli, dar nu am crezut că se va ajunge la deces. A fost internată în spital în această perioadă.

Din păcate, trebuie să spun faptul că, după părerea mea, cadrele medicale nu s-au ocupat de ea așa cum ar fi trebuit. Eu sunt sinceră… a ieșit din spital extrem de deshidratată, de înfometată. După o săptămână de spitalizare, a venit acasă într-o stare deplorabilă!”, a continuat artista.

Am văzut pe ecran tot momentul”

Minodora a mărturisit că viața li s-a schimbat în urma acelui eveniment și fericirea din casa lor a dispărut odată cu mama lui Liviu, soțul cântăreței.

Ei au văzut-o pe femeie în ultimele clipe de viață prin videocall, ceea ce i-a marcat. Nici sărbătorile pascale nu au mai avut același farmec. Din păcate, cântăreața nu a putut participa la înmormântarea, aceasta desfășurându-se într-un cadru restrâns din cauza măsurilor impuse de autorități.

Am văzut pe ecran tot momentul. În momentul în care a aflat că a decedat, Liviu s-a închis în studio și o oră a plâns. De obicei, când are momente de acest gen, se retrage el cu el. După această oră, a venit, m-a rugat să-i pun ceva într-o gentuță și a plecat la Timișoara. La înmormântare au fost doar fratele soacrei mele, cu fiica și soția, sora lui Liviu, Liviu și vecinul de la etajul 3 cu o coroană.”,

Artista avea o relație specială cu soacra, pe care o considera ca pe propria ei mamă. Își amintește cu drag de momentele pe care le-au petrecut împreună și mărturisește că și-a iubit foarte mult soacra și îi este recunoscătoare pentru spirjinul pe care i l-a acordat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *