Mirela Vaida, confruntare directă cu complicele agresoarei sale! Lămâia a făcut amenințări grave: “O să aibă și picioarele rupte!”

Mirela Vaida trece printr-o perioadă extrem de grea. După nefericitul accident, în care cineva a încercat să o ucidă, ea nu și-a mai putut reveni din șoc și nu va avea liniște până când nu află cine este în spatele acestor gesturi.

Astăzi, ea discută în direct cu complicele agresoarei care a venit în direct cu bolovanul. Mirela speră că va afla mai multe detalii de la Lămâia.

Lămâia și-a schimbat complet atitudinea

Lămâia se află față în față cu Mirela, femeia căreia a vrut să-i facă rău. Lămâia susține că nu ea a fost vinovată de cele întâmplate, ci Antonela, cea care a venit cu pietrele în platou. Femeia care are probleme psihice, fiind de curând externată de la Socola, spune că totul a pornit de la Antonela, care și-ar fi propus să o ucidă pe Mirela Vaida pentru că îi datorează bani.

Se pare că ele o căutau, de fapt, pe Simona Gherghe, dar nicio declarație nu este coerentă. Mirela a încercat să scoată ceva clar de la Lămâia, dar femeia nu este capabilă să susțină discuție atât de serioasă și induce motive fără sens, face explicații care nu au nicio legătură cu cele întâmplate și spune tot felul de nume străine.

“Multumesc că mi-ați dat un bilet in Tel Aviv. Ea o scos ideea în tren. Antonela a spus că știe ce să-i facă Mirelei Vaida. Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, ci cu Simona Gherghe. Din păcate, nu eu v-am aruncat. Nu vreau să fac teatru, vă rog frumos să mă iertați!”, a declarat, printre altele, Lămâia.

Lămâia a declarat că nu există altă persoană în spatele lor, care să le coordoneze, susținând că doar Antonela Grigoraș a plănuit tot. Avocatul invitat de Mirela Vaida a încercat să se impună și să o determine pe femeie să vorbească, dar nu este capabilă să facă declarații clare.

Admin