Mirela Vaida, de nerecunoscut după șocul trăit la Acces Direct: ”Mi-am văzut moartea cu ochii” / VIDEO

După ce a fost la un pas de tragedie, Mirela Vaida și-a deschis sufletu în fața celor din mediul online. Celebra prezentatoare TV,  de nerecunoscut după șocul trăit la Acces Direct. Ce le-a spus vedeta fanilor săi? Este în continuare în stare de șoc!

Cu toate că a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, Mirela Vaida și-a găsit puterea de a vorbi cu cei din mediul online. Direct pe contul său de Instagram, prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii gândurile care o apasă, dar mai ales, cum se simte după ce a fost atacată de o femeie dezbrăcată, în direct. După câte puteți observa și în imaginile de mai jos, Mirela Vaida este de nerecunoscut, susținând că a plâns încontinuu după ce a părăsit platoul.

Mirela Vaida, de nerecunoscut după șocul trăit la Acces Direct

Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase și cuvintele de încurajare. De asemenea, Vaida le-a transmis tuturor că în aceste momente se află la munte, alături de soțul și de copiii săi, plecarea fiind pregătită dinainte să aibă loc incidentul șocant. Mai mult decât atât, pentru cei care încă nu cred că situația prin care a trecut este reală, Vaida nu le dorește să treacă niciodată prin ce a trecut ea.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.”, a spus Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Mirela Vaida: ”Da, este adevărat, ușa aceea laterală nu este păzită”

Cât despre informațiile din partea oamenilor legii vis-a-vis de incidentul cu care s-a confruntat, Mirela Vaida susține că luni va afla mai multe detalii. Tot luni, prezentatoarea TV le va spune întreaga poveste tuturor. Totodată, vedeta a confirmat că ușa laterală nu era păzită de nimeni în acel moment.

”Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a mai adăugat vedeta, vizibil afectată în continuare.

Admin