Momente cumplite pentru Minodora! Prima reacție după ce soacra ei s-a stins din viață!

Minodora este în doliu! Soacra celebrei artiste s-a stins din viață, iar durerea este cu atât mai mare cu cât, cântăreață avea o relație extrem de specială cu aceasta.

Tragedia a ieșit abia acum la iveală, chiar dacă înmormântarea soacrei Minodorei a avut loc în urmă cu nouă zile, la Timișoara. Se pare că artista nu a participat la funerarii, fiind prezent doar sotul ei, Liviu Miron.

„Nu mai urmează nimic. Noi am înmormântat-o deja de nouă zile. La Timișopara a avut loc, unde a fost doar soțul, fără mine” a spus Minodora pentru Antena Stars.

Contactată de reporterii Antena Stars, Minodora a dezvăluit că răposata i-a fost ca o mamă, iar durerea pe care o simte este de nemăsurat. Tocmai de aceea, a așteptat până s-au mai calmat apele pentru a discuta despre decesul din familie.

„Suntem triști, era ca și mama mea. Am avut o relație foarte apropiată cu ea, foarte, foarte bună” a mai spus artista.

Cu o zi în urmă, Minodora a distribuit un clip cu soțul ei, Liviu Mihon, în timp ce cânta la orgă, în calitate de o dedicație muzicală, pentru toți admiratorii săi, de Paște.

„Hristos A Înviat! Pentru voi toți din partea soțului meu, Mihon Liviu!”, scria Minodora pe Facebook, adăugând că „se simte binecuvântată”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *