Monica Pop, primul medic care RUPE TĂCEREA! “E un act criminal cu premeditare! Sunt interese mari şi toţi tac. Ştiu ce vorbesc!”

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, susţine că eliberarea certificatului pentru obţinerea permisului auto se face foarte superficial. Renumitul medic compară acest lucru cu un act criminal cu premeditare.

Monica Pop mai susţine într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că mulţi medici ar fi obligaţi de unii directori ai şcolilor auto să elibereze certificate de “apt medical”, în condiţiile în care, la un control oftalmologoc serios, un sfert dintre şoferi şi-ar pierde permisul. Din această cauză, susţine medicul, mulţi şoferi şi participanţi la trafic şi-au pierdut viaţa.

“Eliberarea certificatului pentru obţinerea şi prelungirea permisului de conducere auto e nepermis de superficială = act criminal cu premeditare!

Mulţi conducători auto şi participanţi la trafic au murit din acest motiv.

Şcoli de şoferi incorecte care primesc la înscriere solicitanţi fără certificat; medici obligaţi de directorii acestor şcoli să elibereze certificate de “apt” unor inapţi! Crime”… Trebuie pedepse maxime!

Unele cabinetele care se ocupă de eliberarea certificatelor fac consulturi superficiale, nu ţin cont de deficitele de vedere, act care conduce la accidente grave, cu mutilări şi pierderi de vieţi.

Ştie toată lumea asta, dar sunt interese mari şi toţi tac!

Dacă s-ar face un consult oftalmologic serios, minimum 25% din conducătorii auto ar pierde permisul! Sau mai mult!

Inclusiv şoferi de tir şi de autocare!!!!!

Am siguranţa că marea majoritate a accidentelor grave (exceptând băutura, drogurile şi oboseala – adormitul la volan) sunt produse din cauze medicale şi mai ales oftalmologice!

Ştiu ce vorbesc!”, a scris Monica Pop.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.