Mugur Mihăescu îl atacă pe Arafat! „În ’89 ne-am câștigat dreptul, cu arma în mână”

Actorul Mugur Mihăescu îl atacă pe Raed Arafat! Acesta susține că în ’89 ne-am câștigat dreptul cu arma în mănâ.

În urma declarației șefului DSU, Raed Arafat, prin care a atras atenția asupra mesajelor oamenilor influenți de pe rețelele de socializare, împotriva măsurilor de prevenție impuse de stat, reacțiile oamenilor au început să apară pe Internet. Acesta este și cazul actorului Mugur Mihăescu, care critică atitudinea și mesajul lui Arafat către români.

Omul de televiziune îi amintește secretarului de stat că în 1989, românii și-au câștigat dreptul de a se exprima liber, iar opiniile „periculoase” pe care le critică Arafat nu trebuie să fie condamnate. Ba mai mult, Mugur Mihăescu îi cere dovezi specialistului cu privire la decesele cauzate de Covid-19.

Convingeți-ne că această cifră este cauzată într-adevăr de Covid și nu de comorbidități”, a spus actorul.

Mugur Mihăescu aduce în față problema șomajului. În timp ce numărul de cazuri de coronavirus crește, milioane de oameni sunt în șomaj din cauza crizei provocate de pandemie. Domeniul privat este extrem de afectat în perioada aceasta, fapt ce îl îngrijorează pe scenarist.

Actorul cere public să fie lăsați „nespecialiștii” să își exprime părerea până când vor primi explicații și dovezi concrete de la Arafat cu privire la situația economică din această perioadă și cum trebuie remediată aceasta pentru a nu fi distrusă.

„Ieșiți și explicați-ne încă odată!”, a spus Mugur Mihăescu în postarea sa.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.