NASA: Pământul va fi în BEZNĂ TOTALĂ timp de 2 săptămâni

Specialiștii NASA susțin că Pământul va fi în întuneric total. Un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu un milion de ani, informează newsformeplus.com.

Pământul se va cufunda în întuneric din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter. Mai exact, Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă.

Această reacție va aduce la eliminarea unei cantități mari de hidrogen în spațiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele. Hidrogenul va cauza o explozie masivă la suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temeraturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin.

Exploziile care se vor produce pe suprafața Soarelui îi vor da o culoare bleu-gri. Soarelui îi vor trebui 2 săptămâni să capete culoarea galbenă, cu care suntem obișnuiți. Conform raportului în cauză, temperatura de pe suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și nu vor fi fenomene majore.

Oficialul NASA, Charles Bolden, a prezentat la Casa Albă un document de 1000 de pagini în care explică acest fenomen.

Cu toate acestea, unele surse acuză site-ul newsformeplus.com că acest zvon ar fi fals.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *