Neti Sandu, horoscop 18 iulie 2020. Zodiile care isi intalnesc adevarata fericire

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul spune ca ziua de astazi aduce multe vesti bune. Sa vedem ce spune Netri Sandu.

HOROSCOP BERBEC

E posibil sa va faca o vizita niste rude apropiate, surori, verisoare, cumnate si sa puneti umarul la un eveniment de familie. Se poate sa reamenajati un coltisor de casa, ori poate in gradina construiti un foisor, montati o piscina, creati un spatiu de relaxare.

HOROSCOP TAUR

Poate urmati niste cursuri on line, va duceti la un interviu si o sa fie cu succes – poate semnati un contract. E posibil sa luati niste bani din urma si sa mai achitati din facturile mari, si sa mai puneti deoparte si ceva banuti pentru momentele mai delicate.

HOROSCOP GEMENI

E posibil sa aflati ce simte pentru voi fiinta pe care o iubiti si sa luati impreuna o decizie pe termen – nelimitat – sa va casatoriti. Se poate sa primiti bani, cadouri, ceva care sa va recompenseze pentru o munca suplimentara, si sa fie incurajator pentru mai departe.

HOROSCOP RAC

O sa mai schimbati cate ceva la infatisare si o sa aratati tineri, fresh, pentru ca starea interioara e supla. O sa va dati interesul sa rezolvati o problema de sanatate si sa va schimbati, probabil, regimul de viata, sa adoptati un stil de viata sanatoasa.

HOROSCOP RAC

O sa faceti rost de niste bani, poate pentru c-o sa lucrati in regim de colaborare si e posibil sa plecati vreo cateva zile pe undeva. Se rezolva din mers o serie de lucruri pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si o sa faceti progrese la slujba, la scoala, o sa luati vreun premiu.

HOROSCOP LEU

Poate va pregatiti de o plecare pe o perioada mai mare de timp si o sa luati niste decizii legate de casa, de cei pe care-i lasati aici. O sa fie din nou mult de lucru la serviciu, e un efort in salturi, dar o sa iasa totul ca la carte si-or sa vina si banii, cat de curand.

HOROSCOP FECIOARA

O sa va puteti asocia cu niste oameni ca sa aveti un randament si mai bun la slujba si o sa iasa ceva de calitate. Poate va-ncumetati sa bateti pe la alte usi, sa va gasiti un serviciu convenabil, c-aveti nevoie de bani si fara o negociere prealabila poate nu veti primi suma dorita.

HOROSCOP BALANTA

Sunt lucruri, produse, cu care va puteti face reclama si sa va asigurati un castig cu care sa faceti fata cheltuielilor suplimentare. Se poate s-aveti o problema juridica de rezolvat si o sa cereti sfaturi ca sa va aparati niste drepturi, poate va angajati un avocat care sa va reprezinte.

HOROSCOP SCORPION

O sa legalizati niste acte, unele or fi expirat si le reactualizati ca sa va puteti deplasa incolo si-ncoace. Poate va interesati la banca de un credit, de amanarea unor rate, ca sa va descurcati cu celelalte lucruri pe care le-aveti de platit, sa nu ramaneti in pana de bani.

HOROSCOP SAGETATOR

Cu sanatatea stati destul de bine, poate-ati tinut vreo dieta si-ati mai eliminat din probleme. E cineva care vrea sa colaborati fie la serviciu, fie in particular, poate e o activitate de timp liber si care v-ar aduce satisfactii morale.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Sfera sentimentală e nuanțată frumos și o să vă meargă și mai bine în relație, sau abia acum apare cineva cu care puteți forma un cuplu. Se poate s-aveți în plan o deplasare și să vă interesați în primul rand de starea mașinii, să n-aibă vreo hibă, mai bine dați pe la service.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 PEȘTI

O să fiți inventivi și poate scoateți la vânzare ceva care v-ar asigura banii pentru o deplasare la munte, sau la malul mării. Poate renunțați la un contract în favoarea altuia și o să vă permiteți o plecare, sau să faceți niste achiziții de care are nevoie întreaga familie.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 BERBEC

E posibil să vă facă o vizită niște rude apropiate, surori, verișoare, cumnate și să puneți umărul la un eveniment de familie. Se poate să reamenajați un colțișor de casă, ori poate în gradină construiți un foișor, montați o piscină, creați un spațiu de relaxare.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 TAUR

Poate urmați niște cursuri on line, vă duceți la un interviu și o să fie cu succes – poate semnați un contract. E posibil să luați niște bani din urmă și să mai achitați din facturile mari, și să mai puneți deoparte și ceva bănuți pentru momentele mai delicate.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 GEMENI

E posibil să aflați ce simte pentru voi ființa pe care o iubiți și să luați împreună o decizie pe termen – nelimitat – să vă căsătoriți. Se poate să primiți bani, cadouri, ceva care să vă recompenseze pentru o muncă suplimentară, și să fie încurajator pentru mai departe.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 RAC

O să mai schimbați cate ceva la înfățișare și o să arătați tineri, fresh, pentru că starea interioară e suplă. O să vă dați interesul să rezolvați o problemă de sănătate și să vă schimbați, probabil, regimul de viață, să adoptați un stil de viață sănătoasă.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *