Nicu Paleru, așa cum nu l-ați mai văzut. Uite cum arată soția și copilul artistului

Îndrăgitul interpret de muzică de petrecere Nicu Paleru a profitat din plin de ridicarea restricțiilor impuse pentru combaterea infecției de coronavirus, așa că și-a luat soția și fiica și au ieșit să se relaxeze într-un parc din Capitală, unde fiica sa s-a putut juca în aer liber.

Nicu Paleru a ieșit în parc cu familia

Nicu Paleru a profitat de faptul că toate cântările s-au amânat, iar concertele încă nu au început, așa că și-a scos familia la o plimbare în parc, potrivit spynews.ro. Cea mică a venit cu echipamentul de relaxare la purtător și a început să se plimbe pe trotinetă pe aleile parcului.

Nici soția lui Nicu Paleru nu s-a lăsat mai prejos și și-a adus și ea trotineta, cu care a organizat câteva întreceri cu fiica sa. La un moment dat, adulții s-au așezat pe o bancă, să-și mai tragă sufletul și să mai discute chestii de adulți, în timp ce fiica lor a continuat să se plimbe cu trotineta.

Cântărețul a stat la soare și și-a privit fiica cum se joacă

Cântărețul s-a întâlnit cu o prietenă de familie care a venit și ea în parc cu fiica ei, așa că adulții au discutat despre una, despre alta, în timp ce fetițele s-au delectat pe trotinete. După ceva timp, au plecat cu toții spre casele lor, bucuroși că au avut ocazia să stea la soare și să respire aer curat.

De câte ori a avut ocazia, Nicu Paleru a vorbit întotdeauna frumos despre familia sa, și chiar a mărturisit că este locul de unde își ia mereu puterea și locul unde își încarcă bateriile.

M-am confruntat cu multe greutăți de-a lungul vieții. De la familie îmi iau putere, e nucleul și se acolo se formează lumea. Întotdeauna e cel mai frumos în sânul familiei, momentul când vine fata mea îmi brațe, atunci se duce toată oboseala.

Apoi vine și nevastă-mea și mă întreabă ce i-am adus. Îi citesc fetiței mereu seara, când nu știu o mai întreb pe nevastă-mea, dar în trei reușim să le rezolvăm pe toate. E bine, e prea bine acum”, a povestit Nicu Paleru, la Star Matinal în urmă cu mai mult timp.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *