O adolescentă de 17 ani din Pitești a dispărut fără urmă! Polițiștii o caută la nivel național, după ce aceasta a fot urcată cu forța într-o mașină

O tânără de doar 17 ani, din Pitești, a fost urcată cu forța într-o mașină de trei indivizi.

Poliția a declanșat planul de căutare națională și au deschis un dosar penal în acest caz.

Totul a avut loc noaptea trecută, când tânăra se plimba pe o stradă din Pitești. Cei trei indivizi au urcat-o pe fată cu forța în vehicul și au plecat spre o direcție necunoscută.

Cel care a dat alarma a fost tatăl minorei, care a anunțat polițiștii de la Secția 3, din Pitești, de faptul că fiica sa a fost abordat-o și răpită de trei bărbați.

SemnalmenteAdolescenta se numește Vîlcea Diana, are 17 ani, 1,65-1,70 m. înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr negru despletit. La momentul dispariției, tânăra purta o fustă negră și un tricou deschis la culoare.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă, fiind declanșat mecanismul național de alertă în cazul răpirii unui minor. Pe baza acestui caz a fost întocmit și un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Cei care cunosc detalii sunt rugați să contacteze imediat autoritățile la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.