O AVOCATĂ CELEBRĂ DIN ROMÂNIA, GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CONDIȚII SUSPECTE. AVEA DOAR 49 DE ANI

Monica Anton, o avocată celebră din Piatra Neamț, fost viceprimar și apărător al colonelului de Jandarmi Sebastian Cucoş, a încetat din viață astăzi, 31 mai, în casa ei din comuna Alexandru cel Bun, la doar 49 de ani.

Ea a fost găsită căzută, cu fața în jos, iar soțul a chemat ambulanța. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. În camera în care era avocata au fost găsite mai multe somnifere.

Ce s-a întâmplat cu Sebastian Cucoș

În luna martie a acestui an, Sebastian Cucoş, şef al Jandarmeriei Române în momentul protestelor din 10 august, a fost trecut, miercuri, în rezervă. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că decizia a fost luată la cererea lui Cucoş.

„Am luat o decizie foarte importantă. Având în vedere concluziile comisiei medicale de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi cererea ofiţerului în cauză, începând cu data de astăzi, colonelul Sebastian Cucoş a fost trecut în rezervă”, declara Marcel Vela atunci.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

Acesta revenise la conducerea Jandarmeriei Capitalei în august 2019, după ce i-a expirat împuternicirea în funcția de prim adjunct al Jandarmeriei Române.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *