O celebră cântăreață de la noi îl vrea de bărbat pe Viorel Stegaru: „îl duc la altar”

După ce Vulpița a intrat în vizorul lui Mihai Trăistariu, și Viorel se poate bucura de atenția unei tinere domnișoare! E blondă, apetisantă și extrem de cunoscută.

Este vorba de nimeni alta decât Maria Andria, focoasa cântăreață care „i-a pus gând rău” soțului Vulpiței de la Acces Direct.

Maria Andria, focoasa cântăreață a făcut un anunț de zile mari!

În direct la Showbiz Report de la Antena Stars, artista a fost provocată la un joc interesant în cadrul căruia trebuia să analizeze cu atenție personajele masculine care apăreau pe ecran și să spună dacă s-ar căsători sau nu cu ele.

Printre acestea s-a numărat și soțul Vulpiței, Viorel Stegaru. În momentul în care l-a văzut, reacția Mariei Andria a fost de-a dreptul savuroasă! Cântăreața a mărturisit că zâmbetul lui Viorel este unul foarte frumos și că l-ar lua de bărbat fără să stea pe gânduri.

”E cel mai frumos bărbat și îl duc la altar. Are foarte frumos râsul”, a spus artista, iar replica ei cu siguranță a lăsat-o mută pe Vulpița!

Vulpița, curtată de Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu îi propune război lui Viorel Stegaru pentru inima soției sale. Artistul este pregătit să o cucerească cu cele mai bune ”arme” ale sale pe tânăra și neliniștita Veronica Stegaru.

”De când am găsit poza asta cu Vulpița … am căzut pe gânduri …
Posibil să fie … ” dragoste la prima vedere ” … Hm … Păcat că e luată … Viorel chiar a pus mâna pe-o fată super …
Of …

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *