O femeie a murit în Vama Nădlac în timp ce aștepta la triaj

O femeia murit în Vama Nădlac în urmă cu puțin timp în timp ce aștepta să fie preluată de doctori la triaj. La întrarea în țară la toate punctele de frontieră, toate mașinile și pasagerii lor sunt verificați de medici

Femeia s-a prăbușit în fața medicilor

Chiar înainte să fie preluată de un medic, femeia a cazut fulgerată din picioare, medicii au intervenit imediat și au cerut un elicopter SMURD. Acesta a sosisit, dar din păcate nu s-a mai putut face pentru nimic pentru femeia moartă în Vama Nădlac.

Femeia se întorea în România din Marea Britanie.

Probleme mari în Nădlac

Mii de mașini așteapta la punctul de frontieră dintre România și Ungaria în Vama Nădlac 2 unde sunt cozi kilometrice de mașini care așteaptă să intre în țară. Verificările durează, testele făcute de medici îngreunează trecerea pe la punctul de forntieră Nădlac.

Aradul riscă ca spitalul județean să fie închis

Acesta se află chiar în aceste momente în inspecție, dorind să verifice modul în care se face triajul pacienților, care este circuitul pe care îl urmează și care sunt dotările unității medicale.

În prima parte a vizitei, minsitrul Nelu Tătaru a intrat în corturile de triaj epidemiologic din curtea Spitalului Județean.

Mai apoi, a intrat în spital pentru a verifica situația. Alături de ministrul Tătaru , la Spitalul Județean se află și întreaga conducere a Consiliului Județean Arad, prefectul Gheorghe Stoian, directorul DSP Arad, Constantin Cătană, dr. Gheorghe Domșa.

Din partea Spitalului Județean este prezentă, de asemenea, întreaga conducere, precum și alte cadre medicale, scrie Aradon.ro.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *