O femeie de 42 de ani din Argeș a născut 20 de copii

Georgiana Văcaru, o femeie de 42 de ani din județul Argeș, a adus pe lume 20 de copii, de-a lungul vieții sale.

Cel mai mare are 23 de ani, iar cel mai recent membru al familiei Văcaru este o fetiță pe care a născut-o la începutul acestui an, informează Realitatea de Argeș.

Familia Văcaru, din comuna Stoeneşti, satul Coteneşti, este cea mai numeroasă din România. Georgiana a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimii 20 de ani. Toţi cei 20 de copii trăiesc şi sunt sănătoşi. Mai mult, fiul cel mare s-a căsătorit şi „a plecat la casa lui”, spune femeia internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung, citată realitateadearges.net.

Cei 22, 12 băieţi, 8 fete și părinții lor, trăiesc într-o casă cu opt camere, iar principalul venit al familiei îl constituie alocaţiile copiilor. Bărbatul mai pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, unde lucrează o lună sau două. Părinţii au amenajat în camere paturi suprapuse pentru familia numeroasă și chiar își mai doresc copii. „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, spune femeia. Medicul care a asistat-o la naştere i-a dat asigurări că este sănătoasă şi mai poate să aducă pe lume copii.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *