O femeie din Braila a inceput sa vorbeasca pe internet cu un barbat care i-a spus ca este general in Irak. S-a indragostit de el, iar acesta i-a spus ca vrea sa ajunga la ea in Romania. Ce a urmat este de neuitat!

O brăileancă de 51 de ani s-a indragostit nebuneste de un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Barbatul se voia a fi „general american”, aflat in misiune in Irak, a notat debraila.ro.

Femeia nu cunoștea limba engleza si s-a folosit de Google Translate pentru a discuta cu barbatul după care i s-au aprins călcaiele. Acesta i-a cerut femeii sa-i trimita suma de 30.000 de euro pentru a avea cu ce sa ajunga la ea, in Romania.

Nu degeaba se spune că dragostea este oarbă. Femeia a facut un credit bancar pentru a face rost de cei 30.000 de euro pe care i-a trimis barbatului.

În momentul în care acesta a primit suma cerută, si-a sters contul si a dispărut. Dupa ce a realizat ca a fost mințită, femeia s-a dus la politie si a depus plangere.

In primavara, o alta femeie din Braila s-a dus si a depus plangere la politie dupa ce a ramas fara 36.900 de euro, sumă pe care a trimis-o unui „general american” care i-a promis c-o va lua de soție.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *